Top Menu

Online traceren van zoutstrooiers, pekelsproeiers en sneeuwschuivers

Nieuw: online traceren van de zoutstrooiers en sneeuwschuivers met HTRACK™

Track en Trace wordt steeds meer geëist door de opdrachtgever, deze wil zien wanneer, waar en hoeveel er gestrooid of dat er sneeuw geschoven is. Deze eis heeft zich ook doorgezet naar de beheerders van de kleinere percelen, deze willen graag ook bewijs dat de gladheid bestreden is. HTrack™ van HillTip™ is een goede investering om de routes van de gladheidsbestrijdingdiensten te registreren en te optimaliseren. Gereden routes en de ingezette wintermachines kunnen geanalyseerd worden, de winterdienstplanning kan aan de hand hiervan efficiëntere routes samenstellen.

 

Bekijk hier de video:

HTrack™ van HillTip™ kan gebruikt worden met sneeuwschuivers en zoutstrooiers van HillTip; IceStriker™, SprayStriker™ and SnowStriker™. Met HTrack™ software kunt u deze producten online traceren op uw computer, tablet of smartphone. De HTrack™ is het eerste track en trace systeem speciaal gemaakt voor het kleinere segment sneeuwschuivers en zoutstrooier (voertuigen tot 5000kg).

HTrack-modem-Hilltip

HTrack™  verzamelt informatie van de zoutstrooier of pekelsproeier in g/m2 of ml/m2, strooibreedte, strooi snelheid, tijd totale hoeveelheid op de route en berekend de totale efficiency op de route.  Met HTrack™ wordt ook tegelijkertijd de sneeuwschuif acties geregistreerd, HTrack ziet wanneer de sneeuwschuif op de grond staat. Alle data wordt via 3G verstuurd naar het HTrack™ online systeem, waar de date opgeslagen wordt en daarnaast verwerkt kan worden in dag, week of jaar rapporten. De data is eenvoudig online bereikbaar via computer, tablet of smartphone.

De HTrack™ software is door HillTip zelf ontwikkeld en de data uit het systeem is te integreren in bestaande systemen die gebruikt worden in de branche. Dit houdt in dat als er al gebruikt gemaakt wordt van software, de data van HillTip in het bestaande systeem ingelezen kan worden, veelal volledig automatisch.